Общинарят, взел павета за вилата си, още е на работа

Шефът на транспорта в „Градини и паркове” Иван Георгиев все още не е освободен от работа, научи „Марица”.  Уверение, че ще бъде уволнен, беше дадено от директора на Общинското предприятие  Стоян Алексиев, след като на 30 юли „Марица” писа, че транспортният шеф е закарал павета пред вилата си във Върбен, на 50 километра от Пловдив.

При проверка на място репортерският екип видя пред дома му голяма купчина напълно запазени павета, включително и в червен цвят, каквито са сложени на Малката главна, а също и кошче за боклук с герба на Пловдив. Иван Георгиев пък обясни, че това са строителни отпадъци, изхвърлени още навремето в склада на „Градини и паркове” зад хотел SPS, и че той искал да помогне за благоустрояване в селото, чийто кмет се е примолил на фирмата за дарение.  

„Иван Георгиев продължава да работи и дори разправя, че няма как да бъде уволнен.  На следващия ден след публикацията казаха, че ще бъде освободен, но той пак ходи на работа. Това не е редно, защото по този начин се злепоставят предприятието и Община Пловдив”, коментираха за „Марица” от „Градини и паркове”.

Според думите на шефа на предприятието Стоян Алексиев на Иван Георгиев е връчено уведомление. „Изчакваме становище от синдиката, както е редно по Кодекса на труда. Едва тогава ще му бъде издадена  заповед за освобождаване, но вече не идва на работа”, увери директорът на „Градини и паркове”.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?