Общинари наградиха изявени спортисти на Пловдив

Тодорка Николова призова за помощ за Пенка Стоянова, която страда от онкозаболявание

Общинските съветници наградиха изявени спортисти, родени в Пловдив или свързани с града, с „Почетен знак на град Пловдив". Те връчиха отличието на Каспар Симеонов, Георги Василев, Милко Арабаджийски.

Единствената наградена жена спортистка бе бившата баскетболистка Тодорка Николова. Тя благодари за отличието на съветниците и областния управител Здравко Димитров, като подчерта, че Димитров е не по-малко заслужил.

Легендата на пловдивския баскетбол призова за помощ за баскетболистката Пенка Стоянова, която има тежки здравословни проблеми и е в болница. Стоянова страда от онкозаболявание.

Каспар Симеонов е бивш волейболист, които 10 години се състезава за Локомотив Пловдив. Има 150 мача с мъжкия национален отбор по волейбол, а през 1980г. става сребърен медалист от Олимпиадата в Москва.

Георги Василев пък е един от най-изявените бивши футболисти на Локомотив – Пловдив.

Легендата на пловдивския и българския баскетбол Милко Арабаджийски, които беше отличен от общинарите, освен националния екип, е носил и тези на родните клубове Академик и ЦСКА.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
дърта майна

дърта майна

16.07.2019 | 13:34

Пардон, и кмета е бил , ама не е "фотогеничен", та не го фащат хубаво камерите, за разлика от Зико. Не че Тотев е по-нисък, ама ама нещо........е много по-млад и по-образован, а това е много "нежелателно". А и на другаде вее ветъра и все слънчогледи патки да пасът!

Отговори
0 0
дърта майна

дърта майна

16.07.2019 | 12:28

А бе аз общинар не виждам бе майна! Виждам Областният, Зико "Умното" и Петьо заместника му.

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?