Обраха мъж в чакалнята на Централна гара

Посетител в чакалнята на Централна гара в Пловдив е бил ограбен. Докато чакал влака, той установил, че му липсва мобилния телефон. Мъжът веднага подал съобщение до служителите на реда във Второ РУ. Те реагирали мигновено и организирали незабавни издирвателни и заградителни действия. Минути след получаване на информацията в районното управление бил задържан авторът – 48-годишен криминално проявен и осъждан жител на Пазарджик. Срещу него е започнало досъдебно производство.

Междувременно колегите им от Асеновград разкриха автор на поредица взломни кражби. В полицейския арест за едно денонощие е задържан 17-годишен криминално проявен тийнейджър от Девин. В хода на проведено разследване са събрани доказателства, че в края на март и в средата на май т.г. той отнел различни вещи, документи и около 600 лева от адресите на две асеновградчанки.

Пак през май, момчето разбило и прозорец на кемпер в града, от където задигнало телевизор, газов котлон и посуда. Пълното документиране на случаите продължава разследващ полицай от районното управление.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?