Няма да повярвате каква кола подкара дъщерята на Доган

Леко и безаварийно каране пожелал Ахмед Доган на щерка си Демет, когато й подарил първата кола по случай успешно изкараните курсове по кормуване. Тези дни Демет Доган се похвали с шофьорската си книжка и гордо позира зад волана на новия си автомобил, който всъщност е на старо.  

Проверка на „Галерия“ установи, че почетният председател на ДПС е дал не повече от 5000 лева за колата.

Доган със сигурност не е от свидливите родители, но е доста прагматичен. Той купил на щерка си „Пежо“ втора ръка, за да се учи на него, защото била все още несигурна на пътя.

Макар да не кара последен модел „Мерцедес“, Демет изключително се зарадвала на подаръка. Тя обещала на баща си поне през първия месец да сяда зад волана само с придружител.

Въпреки политическия статут на баща си и милионите му, Демет работи и не разчита на парите му. Преди няколко месеца тя взе диплома за професионален гримьор и макар да не получава тлъста заплата, обожава работата си. Планирала и сама да си купи първата кола след някой друг месец, но татко й я изпреварил.

Милионерската наследничка винаги е била много самостоятелна. Още след като завърши средното си образование, се изнесе от Сараите и заживя с приятеля си.

Близките й я определят като изключително земно момиче – Демс не се надува и никога не използва фамилията си за користни цели. Затова, когато подкарала евтиното „Пежо“ втора ръка, никой не се изненадал. „Мъжко момиче е тя, много оправна и отракана. Един ден ще задмине баща си“, коментират нейни познати.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Олег Главшин

Олег Главшин

15.05.2019 | 21:28

Един ден със сигурност ще управлява добре и умно , повече пари,Без да се главозамайва.

Отговори
3 1
Олег Главшин

Олег Главшин

15.05.2019 | 21:25

Браво,да е жива и здрава , красиво и трудолюбиво момиче.

Отговори
3 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?