Нож в гърба! Андреа съблазнява най-големия враг на Кубрат

След като певицата Андреа загатна за края на връзката си с Кубрат Пулев в Инстаграм, много от верните й почитатели споделиха, че я виждат до улегнал и стабилен мъж като Владимир Кличко. Някои от интернет потребителите стигнаха по-далеч и напомниха, че и Валери Божинов остана без половинка и с Андреа много биха си подхождали.

След като разбуни духовете, певицата съжали и изтри публикацията, която гласеше, че е твърде млада, за да се омъжи, но твърде голяма, за да играе детски игри. Пръст в махането на съобщението има и самият Кубрат Пулев, който много се е ядосал на Андреа. Кобрата не искал да се шуми около името му в медиите.

Боксьорът стана сензация номер едно след скандалната целувка с репортерката Джени Суши. Близки приятели на разделената двойка разкриха,че се касае за труден период във връзката им заради честите отсъствия на Кубрат. "Двамата са заедно повече от 12 години и въпреки че нямат брак и деца, много се обичат", коментира семейна приятелка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Гоги наебиги

Гоги наебиги

15.07.2019 | 21:02

Тая па разпоретина продрусана ,за какво и е нещо повече от кур за една вечер.ЮНещо де пообъркаха някои хора че олегнал мъж търси такова скурве.

Отговори
11 1
Їхали козаки...

Їхали козаки...

15.07.2019 | 14:27

✿⊱•╮❤╭•⊰✿ https://www.youtube.com/watch?v=ZtcdA0zaPJ8 ✿⊱•╮❤╭•⊰✿

Отговори
6 5

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?