Подай сигнал

Нови курсове по руски в ПУ

Образование

от Екип Марица 701 прегледа 0

Нови курсове по руски в ПУ

Нови курсове по руски език за студенти, ученици и възрастни стартира през март Центърът за езици и междукултурна комуникация при ПУ „Паисий Хилендарски“. Обучението се осъществява с подкрепата на Центъра за руски език и култура към висшето училище, а предлаганите нива на владеене са А1 - начинаещи, А2 - средно напреднали, и руски език за ученици между 1. и 5. клас.

В началото на тази учебната година ПУ „Паисий Хилендарски“ вече стартира курсове по руски език, към които има голям интерес от страна на курсисти на всякаква възраст. Към момента всички показват добра успеваемост и искат да задълбочат познанията и комуникативните си умения, казват организаторите.

Преподавателите русисти на Пловдивския университет се стараят да отговорят на индивидуалните потребности на всеки - от подготовка за обучение в Русия на кандидат-студенти до изучаване на руски език за работни цели. Детският курс се провежда предимно в съботните дни с помощта на интерактивните ресурси на Центъра за руски език и култура в Нова сграда на ПУ „Паисий Хилендарски“.

Крайният срок за записване за новите курсове е до 9 март. Желаещите трябва да изпратят две имена, възраст, актуален телефонен номер и избраното езиково ниво на електронен адрес: rumir.plovdiv@gmail.com.

Коментари