Новата звезда на Слави пяла на сватбата на родителите си

12-годишната пловдивчанка рисува, свири на пиано и вече има армия от фенове

Виктория Димова се запалва по музиката още когато е на 2 години. С усмивка разказва как тогава грабнала микрофона на сватбата на родителите си и запяла „Мила моя, мамо“. Освен че всички ахнали от доброто представяне, тя разбрала, че това е нейното призвание.

Днес Вики е на 12 години. Пее изящно и е една от участничките в проекта на Слави Трифонов „Нова звезда“. Талантливата млада дама споделя, че изобщо не се е притеснявала на кастинга и с лекота преборила конкуренцията. Има опит на сцената, защото е печелила много детски конкурси и състезания преди шоуто.

Продължила да се занимава с музика и в детската градина. Пяла е на много големи сцени за различни празници, но никога няма да забрави дебютното си изпълнение на песента „Бонболандия“.

„Шоуто на Слави“ носи на Вики цяла армия от почитатели, които я подкрепят и поздравяват постоянно за отличното й представяне дотук. Тя твърди, че популярността не я притеснява, а напротив ​- радва се, че хората харесват това, което прави.

За професионализма й на сцената, правилното пеене и самочувствие на звезда допринася вокалният <210> педагог Руми Иванова и Арт Войс Център, където Виктория ходи вече три години. В школата има стена на славата, на която висят снимките на звездите на пловдивската школа - 4 Magic, Мирослава Тодорова, Даниела Пирянкова, Лидия Ганева и Деница Караславова.

Вики, освен че мечтае да има своя снимка на почетната стена, иска да стане известна като Ариана Гранде, да обикаля по големи сцени и да има милиони почитатели.

В свободното си време обича да рисува, да свири на пиано и на духови инструменти и да излиза с приятели. 

Занапред си пожелава късмет и с нетърпение очаква следващото си представяне в „Шоуто на Слави“. На поставената задача - изпълнение на песен от филм, Вики е избрала да пее „Never Еnough“ от филма „Най-великият шоумен“. Спряла се е на нея, защото текстът има много силен замисъл, който надъхва да продължаваш напред и никога да не се отказваш.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Сруба

Сруба

02.05.2019 | 21:40

Интересно къде прочетохте, че е новата звезда?!? В статията е споменато предаването, ако не знаете за какво се използват кавички! Радвам се на всяко дете, което се изявява и показва таланта си! Радвайте се на това, което правят децата на България и не злорадствайте, за доброто на всички ни е!

Отговори
2 0
nmn

nmn

29.04.2019 | 10:34

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9

Отговори
0 1
Странно

Странно

28.04.2019 | 10:02

Аз не видях нито Слави да е казал , че това е новата звезда ,нито виждам да има много фенове за разлика от Сава Чиплич , а да не говорим , че е на светлинни години от възможността въобще да стане звезда.Как така медиите взехте да си избирате звездите и сами да ни ги лансирате ?

Отговори
5 4
Шоп

Шоп

28.04.2019 | 04:59

Кефят ме Майните!

Отговори
1 0
Защо?

Защо?

28.04.2019 | 01:01

И коя е новата звезда?В момента са 12.

Отговори
2 2
Пловдив

Пловдив

27.04.2019 | 15:06

Гордеем се с децата на Пловдив!

Отговори
12 3

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?