Новата на Димитър Рачков проговори за връзката им

Мис Парти обясни истината за връзката си с Димитър Рачков


„Не сме гаджета с Митко Рачков. Отношенията ни са чисто професионални“. Това сподели пред вестник „България Днес“ обявената за най-секси диджейка у нас Мария Панева, известна и като Мис Парти.



Тя публикува снимка с актьора в личния си профил, а феновете веднага заподозряха любовен романс. Слуховете се засилиха още повече, след като Димитър Рачков за пореден път се раздели с Мария Игнатова.


Панева разказва, че от екипа на „Забраненото шоу на Рачков“ са я поканили да озвучава представлението.


След последното представление Мария публикува снимка с Рачков, като компания им правят Любо Киров и Румен Угрински. Четиримата изглеждат щастливи след успешното представяне в морската столица.

Очевидно мацката казва истината и с Рачков нямат нищо общо. Това обаче далеч не означава, че водещият на „Като две капки вода“ продължава връзката си с Мария Игнатова.

Знае се, че след опита им да възродят любовта си, всичко рухна и те се разделиха окончателно.

Затова и Мария отдавна не е виждана в общите им компании с фамилията Халваджиян, където преди време се подвизаваше. Рачков е любимец на Маги и Кремена, които винаги биха избрали него пред блондинката.

Не е ясно и какво прави към днешна дата Игнатова, която остана без работата си в „Господари на ефира“ и „Х Фактор“. Дали чаровницата има нова тръпка и мъж до себе си, засега остава в тайна. Едва ли обаче хубавица като нея ще стои сама дълго време.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ах

Ах

14.05.2019 | 23:55

Ми то връзка,ли е,чудо ли е?май е същата,като на Михаела Филева и Гришо Ама какви глупости пишете само.....

Отговори
10 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?