Нова кариера! Бившата на брат Динев стана фолкпевица

Бившата на Динко Динев и настояща половинка на намиращия се под домашен арест бизнесмен Стайко Стайков - Мария Цветкова, ще гради кариера във фолка. Плеймейтката дори е готова с първата си песен, научи "България Днес". Вече има и артистичен псевдоним. В лекия жанр Мария ще се подвизава като Ариа. Под това име фаталната красавица ще бъде лансирана като най-новата звезда на "Пайнер". Тези дни от музикалната компания представиха клипче на дебютния сингъл на изпълнителката. Никак не е случайно, че той е озаглавен "Кралица".

Меломани вече коментират краткото видео, като не крият големите си очаквания към лентата и любопитството към новото откритие на Митко Димитров. Малцина засега разпознаха в Ариа моделката. Всъщност Цветкова е получила сериозна помощ, за да влезе в "Пайнер". Тя дошла от една от най-близките й дружки Емануела. Двете са приятелки от години. Преди две години именно в парчето на Емануела "Незабравима" бе дебютът на Мария Цветкова във фолка. Сингълът, регистрирал 6 милиона гледания, се превърна в тотален хит. Гърми в чалга заведенията и до днес.

"Първоначалната идея беше само да участвам в клипа на Емануела. Тя обаче знае, че от малка се занимавам с музика, и поиска да изпея нещо в парчето. Имам намерение да се занимавам с музика и занапред. Това ми е детската мечта - преди моделството и всички други видове изяви", сподели тогава Цветкова пред "България Днес".

Две години по-късно тя я готова с дебютното си парче. За рекламата му се грижат куп нейни приятелки начело с Емануела. Подкрепа получи и от Алисия, Златка Райкова, Светлана Гущерова, съпругата на Георги Иванов-Гонзо – Мариета, и още футболни половинки, с които е приятелка. Всички те споделиха клипчето в профилите си в социалните медии. Приятелките на новоизлюпената певица бяха до нея и преди няколко месеца, когато любимият й Стайко Стайков бе отвлечен и пребит, а след това и арестуван. Цветкова и бизнесменът са заедно вече повече от година. Според близки до Мария и Стайков нещата между двамата са повече от сериозни. Около Коледа плеймейтката е получила годежен пръстен от любимия.

Цветкова стана известна, когато бе едва на 18 години. Тя спечели конкурса "Мис Плеймейт" през 2008-а. Няколко месеца по-късно започна връзка с бизнесмена Динко Динев, който по това време е женен. Милионерът се разведе и заживя с плеймейтката. Малко след раждането на сина им двамата се разделят. Мария изчезва за известно време от публичното пространство. След това е изловена с Павел - бившия мъж на Златка Райкова и настоящ на Преслава. Двамата бързо се разделят и моделката намира любовта със Стайко.
 

 

 
 

 
 
 
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?