Подай сигнал

Нов треньор в Левски? Шарлатани, брат!

Спорт

от Юлиян Ангелов 805 прегледа 0

Нов треньор в Левски? Шарлатани, брат!

Публикация в социалните мрежи за смяна на Георги Дермендживе начело на Левсдки с националния треньор Петър Хубчев предизвика истинско цунами в медиите. Никой от хората, набъркани в евентуалната провяна на треньора на Левски не потвърди това. Ето какво написа Красимир Балъков по този повод на официалната си страница:

"БЪЛГАРСКИЯТ МАНТАЛИТЕТ ЗАБИ НОЖ В ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ

Във връзка с публикации в средствата за масова информация, от днес - 25 март, засягащи името ми, съм длъжен да отговоря:

Първо: Никой от БФС не е водил разговори с мен за каквито и да е промени или назначения.

Второ: Днес националният отбор има много важен мач в Косово и такива фалшиви новини, могат да доведат до сериозно напрежение и нагнетяване на обстановката. А точно сега на футболистите е необходимо спокойствие и концентрация.

Трето: В момента се подготвям за последната фаза на шампионата и предстоящия двубой за Купата на България с моя клубен отбор Етър и по никакъв начин не желая моите футболисти да отвличат вниманието си от поставените цели в първенството и турнира за Купата, които преследваме.

Четвърто, но не по важност: Аз не служа и не защитавам ничии интереси. Имам договор, следвам стриктно своята програма и подобни спекулации не могат да ме отклонят от задачите и работата ми в Етър.

И за финал: Желая успех на националите и Петър Хубчев тази вечер!", написа Балъков в социалните мрежи.