Нов скандал в листата на БСП: Цветелина била и при Слави!

Цветелина Пенкова временно освобождава позицията си на заместник-председател и член на УС на "Милениум Клуб" до следващото общо събрание на клуба. Това съобщават от сдружението.

За изпълняващ длъжността заместник-председател на УС управителният съвет на клуба назначи Калоян Буковски, пише БЛИЦ.

Припомняме, че  името на Пенкова нашумя през последните дни заради номинацията й за евродепутат от листата на БСП. Там тя фигурира на трето място - след Елена Йончева и Петър Витанов. За справка, на по-задни позиции се нареждат имена като Сергей Станишев или Момчил Пеков. Петър Курумбашев пък дори отказа участие в евролистата на червените, тъй като предложеното му 9-о място му се сторило като "подигравка".

Избраната под номер 3 в листата на БСП за евроизборите Цветелина Пенкова се е явила на кастинга за политици „Има такъв народ“, организиран от екипа на Слави Трифонов. Видеоклип от участието й през февруари 2018 г. е публикуван на страницата на водещия във фейсбук.

В своята позиция от "Милениум Клуб" пожелават успех на Пенкова в кампанията й, подчертавайки, че сдружението винаги е давало възможност на членовете си да се реализират в политиката, държавната администрация или частния сектор. Те подчертават, че нямат никакво участие в номинацията на Пенкова и това е неин личен път.

Макар и безпартийна "Милениум Клуб България" не е безпринципна организация, посочва се още в изявлението.

От сдружението напомнят, че те самите вече са представили своята листа за евровота "Път на младите".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?