Подай сигнал

Нов луксозен жилищен комплекс в "Тракия"

„Олимпия сити“ е пример за новите тенденции в строителството – повече комфорт и места за паркиране

Имоти

от Екип Марица 1867 прегледа 0

Строителството на нов луксозен жилищен комплекс започва в Тракия. „Олимпия сити“ ще се намира на бул. „Шипка“, близо до „Форума“

През последните години се наблюдават нови тенденции в строителството в най-големия жилищен район в Пловдив - "Тракия". Точно те водят до отлив от големите жилищни комплекси, максимално използващи възможностите за разгъната застроена площ. Купувачите вече търсят модерни сгради, в които акцент е визията, просторът и зеленината, когато инвестират в недвижим имот.

Строителството на нов луксозен жилищен комплекс започва в Тракия. „Олимпия сити“ ще се намира на бул. „Шипка“, близо до „Форума“ и зеленчуковия пазар, което го прави изключително привлекателен откъм местоположение.

Проектът на сградите на новия комплекс показват именно това. Те ще са отново в типичния стил за „Олимпия“ със скатни покриви и разчупен дизайн. Той ще е от затворен тип, като е осигурена сигурността за бъдещите собственици на жилища там.

Въпреки площта на парцела инвеститорите по традиция не се стремят към максимално застрояване, като така се решават едни от основните проблеми - осигурявайки на 100% паркиране, широки свободни пространства и зеленина. Чрез подземни и надземни паркинги са осигурени паркоместа за всички живеещи и посетители на търговските обекти, които са с лице към булеварда. С други думи - налице е едно по-луксозно, качествено и съвременно строителство, което отговаря на търсенето на пазара.

Сградите ще са осеметажни с по 5 апартамента на етаж. В момента стартира първият етап на строителството, като първоначално ще бъдат изградени три сгради. Инвеститорите залагат на многофункционален комплекс, който включва жилищни единици, търговски площи, офиси и паркоместа. Сградите са позиционирани по най-добрия начин, осигуряващ на живеещите в него добро изложение и комфорт. Предлагат се просторни апартаменти с една и две спални.

Телефон за връзка с инвеститора на „Олимпия Сити” - 0886 00 90 30.

Коментари