Нора Шопова загуби най-близкия си човек СНИМКИ

Нора Шопова изживява най-трудните си дни, след като загуби майка си Дочка на 9 август, пише Hotnews.bg. Синоптичката на Нова телевизия е изключително привързана към семейството си от Панагюрище и дори отказва голи фотосесии като модел заради патриархалното мислене на майка си и баща си.

Татко й е доц. д-р Атанас Шопов, директор на Исторически музей гр. Панагюрище, а майка й се занимавала с дребен бизнес.

„Семейството ми е скромно и съвсем обикновено. Родителите ми винаги са ме подкрепяли в начинанията и не са ме бутали нанякъде”, разказва синоптичката. Въпреки успехите си като модел по целия свят, Нора не се притеснява да сподели, че носи дрехи на майка си и е наследила от нея и бабите си чувството за домашен уют.

Панагюрище е в шок от новината за кончината на Дочка, която всички в града много обичали. Съпругът й специално благодари на всичките си приятели за подкрeпата в този труден за семейството момент. Само преди няколко дни доцентът е празнувал рожден ден. С Дочка се женят през януари 1990 година и имат две дъщери - Елена и Нора, които ще са подкрепа на баща си в този труден момент.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Безобразни сте

Безобразни сте

12.08.2019 | 15:48

Нямаше как да пропуснете да се възползвате от една лична трагедия, нали? Не е важно, че на тези хора им се е стоварило това огромно нещастие. Важното е, че статията има 1700 четения.... Нямате нищо общо нито с журналистиката, нито с морала, ното с човещината. Жал ми е за всички, които работят в скапани жълти медии като тази.

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?