Нияд си изсипа боклука в краката на швейцарските посланици

С малък столипиновски цирк бяха посрещнати швейцарските посланици от шест различни балкански страни. Автор на спектакъла бе коренякът от квартала Нияд Мурат. Той демонстративно изсипа голяма кофа с боклук точно до детска градина "Лилия" почти в краката им.

Дипломатите идваха на посещение в забавачката като част от дейността на Швейцарската агенция за развитие и сътрудничество.

Точно преди пристигането на дипломатите, изпратена нарочно фадрома вдигна цяла камара нечистотии натрупани пред входа й. Жителите на квартала обясниха, че причината за тях е липсата на казани и контейнери. Не било вярво, че се крадат, защото във Вторични суровини отказвали да ги приемат от години.

Нияд бе подпалил най-мощно моторетката на протеста и питаше: "Защо вместо контейнери не сложат "лодки" за събиране на боклук? Сещат се да ни изчистят само, когато идат избори или швейцарци", отсече Нияд.

След това изчака приближаването на усмихнатите швейцарци и демонстративно изсипа кофата със смет до портала на градината. Швейцарците продължиха да се усмихват.

"Няма друг квартал в града, в който да се дават толкова пари за чистота. Искайте справка от ОП "Чистота" и ще се уверите, че е така", каза зам.-кметът по "Спорт, младежки дейностии социална политика" Георги Титюков. /Марица.бг

Снимки: Стоян Илиев

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?