НиЛо пуска своя линия козметика

След успешния й проект с марката за бельо NL4You Николета Лозанова съобщи, че в най-скоро време на пазара ще се появи и новият й бранд  -NLBeauty. 

Нова марка, нов хит... NL красота... очаквайте скоро... написа пловдивчанката в страницата си във Фейсбук към снимка, на която е само по тиранти. Плеймейтката мълчи и по въпроса с какво точно ще се занимава новата й фирма, но очевидно става дума за линия козметика, защото името е NL Beauty.

НиЛо, подобно на други родни и чуждестранни звезди, рекламира  продуктите си върху своето тяло, поради което е възможно тя самата да бъде лице на собствения си бранд. 

Припомняме, че миналата година тя пусна своя марка бельо. С него брюнетката участва на седмицата на модата. Справка в доходите й показва, че за миналата година е спечелила близо 50 бона от гащи и сутиени. Половината от печалбата обаче дели със съдружничката си.

Сръбската красавица Кристина Миячевич е един от моделите, който облече бельо от колекцията на Николета Лозанова.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Chukan Kirilov

Chukan Kirilov

08.08.2019 | 20:01

Горещо ѝ препоръчвам да да си кръсти серията NiLoN, което на английски се произнася найлон. Дет се казва майна - на такъво дупе - такъв к.р!

Отговори
1 0
@

@

08.08.2019 | 19:30

Присъда за проституция и фалит на тези, които я рекламират.

Отговори
1 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?