Николай Чунчуков взе второ висше

Кметът на "Източен" завърши магистратура по бизнес администрация в ПУ "П. Хилендарски"

С честитки беше обсипан вчера в Общинския съвет кметът на "Източен" Николай Чунчуков, а самият той изглеждаше  като рожденик.  Поводът обаче да изглежда щастлив беше друг - ден преди това Чунчуков е взел втора диплома за висше образование, този път от ПУ "Паисий Хилендарски" - магистратура по бизнес администрация. 

Николай Чунчуков е завършил Аграрния университет (тогава ВСИ) и е магистър инженер. Разказа, че е записал бизнес администрация в Пловдивския университет, защото е решил, че за да управлява по-успешно  кметството, трябва да си набави повече знания и да бъде добър мениджър. Две години е залягал  усърдно над учебниците в свободното време от грижите и отговорностите в района. Най-много ме  затрудни счетоводството, но сега съм много по-подготвен, гордее се Чунчуков. Средната му оценка в дипломата е 4,50.

Никога не е късно човек да учи и колкото повече знания придобива, толкова ще е по-полезен в работата, убеден е районният кмет, който е на 51 години. Засега няма намерение да учи трето висше. Колегите му от ГЕРБ споделят, че съвместявайки службата в кметството и образованието, забележимо се е вталил. Свалил е най-малко 25 килограма. Самият Чнучуков обяснява, че успява да ходи на фитнес и активно кара колело по новите велоалеи, за да поддържа форма и тонус.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?