Николай Чунчуков наследил Петрова в "Източен"

Адвокат Емилия Петрова е работила на гражданския договор и в район "Източен", но допреди две-три години. Служители разказват, че е била наета още от тогавашния районен кмет Иван Тотев. Настоящият кмет на "Източен" Николай Чунчуков, който е заварил адвокатката, е сложил точка на допълнителните разходи за скъпото правно обслужване. Предмет на работата били предимно на преписките по жилищно настаняване. Срещу работата си дамата получавала различни суми, като в някои месеци те достигали до 4000 лева, разказват бивши служители. Те твърдят, че дамата започнала там още във времето, когато районен кмет бил днешният градоначалник Иван Тотев. Сега в района е назначен юрист на щат срещу значително по-малки суми.  

В кметството са сключени два граждански договора - с инженери по ВиК и по отопление и вентилация. 

"В щатното разписание няма такива специалисти. Не можеш  обаче да обясниш на инвеститори, че бавим преписките, защото нямаме специалисти", обяснява Чунчуков.  

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Alen Delon

Alen Delon

21.08.2019 | 23:50

Срам и позор сте за Пловдив

Отговори
1 0
Славчо патологичния лъжец

Славчо патологичния лъжец

21.08.2019 | 21:54

Лъжа е че Петрова е от мандата на Тотев. Всъщност е от времето, когато районен кмет беше Петър Петров, солташака на Здравко Димитров, чийто топки къпе ежедневно, като негов заместник в Областната управа. А когато дойде Чунчука я шитна. Но не е работа на Марица да определя дали на кметствата им трябва външни юристи. При тия малки заплати в Общината трудно се задържа добър юрист. При сериозни дела кметството няма друг избор освен да наеме външен екип.

Отговори
0 3
Славчо Войвода

Славчо Войвода

21.08.2019 | 14:57

ПО-точно от януари 2018 г е освободена Пегтрова

Отговори
0 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?