Никога не сключвайте брак с тези зодии, развеждат се с лекота!

Астролози разкриха една огромна тайна. Звездите са им помогнали да разберат кои са зодиите, които най-често се развеждат, пише jenata.blitz.bg.

Когато сме влюбени и се обричаме във вярност на някого пред олтара, ни е трудно да се представим някога, че тази наша приказка. Не искате да мислите за това, но е най-добре да сте подготвени за всички възможни сценарии и да не получите някоя неприятна изненада.

Вероятността за развод може до голяма степен да се определи именно от хороскопа. Някои зодиакални знаци са по-склонни към раздяла от други. За това е нужен кратък анализ относно характера и темперамента на тези знаци.

Скорпионът се нарежда на пето място

Всеки, който се е занимавал с представител на този знак, е наясно колко сложна е тази зодии. Те са активни, амбициозни и целенасочени. Те са абсолютно наясно какво искат от живота и са готови на всичко, за да постигнат желаното. По пътя към целта си Скорпионите просто премахват всички препятствия и са готови да жертват много, дори щастието и любовта.

Този зодиакален знак е отмъстителен и сякаш си води мислени записки за всяка обида, която му е нанесена. Прошката е голяма рядкост при скорпионите, а отмъщението е почти сигурно. Настъпите ли Скорпион, може да чакате документи за развод.

Водолеите се нареждат на четвъртото място

Те са забележителни революционери, а за тях един развод си е една малка революция. Те са интелектуалци и новатори. Рядко слушат мнението на други хора, дори и да става въпрос за спътника им в живота. За тях има само две мнения – тяхното и грешното.

Веднага след като половинката им престане да им се подчинява и реши да изисква свобода на словото и действията си, Водолеите ще се опитат да затегнат веригите. Ако не успеят, нищо чудно да получите документи за развод.

Третото място е за Овена

Това е гореща зодия и именно това колкото и голям плюс да е, е и огромен недостатък. В разгара на тежък скандал те могат да кажат такива неща, че след това да се наложи просто да се разведете заради тежките нанесени обиди.

Овните трябва да научат горчивата истина – мълчанието наистина е злато, но все още не знаем за представител на този знак, който да спазва това правило. Ако можете да ги изтърпите и непрестанно да търпите пиперливия им език – супер, но всяко търпение се изчерпва рано или късно.

Среброто отива при Близнаците

Второто име на този знак е „Непостоянство“. Това са страшно свободолюбиви личности. Наистина е странно как въобще се решават да се омъжат/оженят. Близнаците могат да сменят половинките си като носни кърпички.

Те не променят тези си настройки дори и след като кажат заветното „да“. Ако половинката им започне да се бунтува и не е съгласна с начина им на живот, тогава разводът е просто въпрос на време. Близнаците не обичат да се занимават с глупости.

Първото място безспорно се озовава при Стрелеца

Стрелците са титуляри в тази класация. Понякога на човек може да му се струва, че това им е хоби – да се оженят и след това да се разведат за отрицателно време. Докато останалите зодиакални знаци се опитват да стъпят във вечен съюз поне веднъж в живота, то Стрелците често пъти преживяват по няколко сватби.

Това е така, защото представителите на този знак мразят скуката. При емоционален дискомфорт те не седят да чакат и да се борят да оправят нещата, готови са просто да се освободят от товара незабавно.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Пенелопа

Пенелопа

08.08.2019 | 16:18

Дрън , дрън , че пляс! Какви астролози, кой ги признава тези измамници? Астрологията НЕ Е Н А У К А !

Отговори
0 0
Еретика

Еретика

08.08.2019 | 01:19

Брей какво велико умозаключение на идиот.Не мислех че трябва да се разведе по задължени а съм женен вече 45 години.Брей какво грандиозно идиотско умопомрачителна заключение.

Отговори
0 0
Климбо

Климбо

07.08.2019 | 22:09

Стрелец съм и е вярно!

Отговори
0 2
И аз

И аз

07.08.2019 | 17:31

Точно така! Много точно определени!

Отговори
3 3
Ели

Ели

07.08.2019 | 16:14

Пълна глупост! Това си е до човека и не се определя от зодията!

Отговори
19 3
Mariq

Mariq

07.08.2019 | 14:45

I men me nqma

Отговори
3 4
Рачо

Рачо

07.08.2019 | 14:44

И аз, и аз .. ха-ха

Отговори
3 1
Аз

Аз

07.08.2019 | 14:11

Най-накрая не съм в стаята

Отговори
10 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?