Невероятен ден за 3 зодии, потъват в любов и пари

Овен Тази неделя е ден, в който да осъществите някоя ваша мечта. Ако е свързана с покупка на техника хич не му мислете много, а действайте.

Телец Тази неделя се уверете, че това, за което се кахърите наистина е толкова сериозно. Мнозина биха искали да имат вашите проблеми. Може би дяволът не е толкова черен.

Близнаци Това, което не трябва да правите днес е да бързате. Набелязали сте си доста задачи, но суматохата ще ви попречи да изпълните която и да било от тях.

Рак Тази неделя не притискайте половинката си, ако тя или той не е съгласен с вашите планове. Несподеленото желание няма да ви донесе очакваното удоволствие.

Лъв Това е ден, който да посветите на грижата за външния ви вид. Това може да са еднократни действия, като посещение на масаж или фризьор, но и такива в дългосрочен план - записване на фитнес или друг вид физическа дейност.

Дева Днес може да ви хрумнат блестящи финансови идеи, които няма да имате търпение да реализирате. Ще ви е нужно повече време да прецените риска - имайте го предвид.

Везни Днес може да попаднете в плен на натрапчиво желание. Какво пък - опитайте го, за да ви мине и да не се тормозите повече.

Скорпион Тази неделя ще сте изпълнени с неограничено количество енергия. Важното е да не я прехвърляте на околните. Заемете с мащабно чистене и пренареждане на дома ви.

Стрелец Това не е ден за експерименти и промени. Заложете на добре познатите ви дейности. Не се претоварвайте, има риск от травми.

Козирог Това е ден, в който да обърнете повече внимание на чувствата на близките ви. Пропускате някои важни моменти в отношенията, които по-късно ще ви е трудно да разберете.

Водолей Тази неделя е добър ден да се заемете с нова дейност. Нещо, което отдавна планирате. Ако не го направите - в бъдеще със сигурност ще съжалявате за пропуснатото време.

Риби Тази неделя не се жалете. Ще разполагате с всички ресурси да изпълните всичко, което ви хрумне. Действията ви ще ви дадат много предимство във времето.  Actualno

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?