Подай сигнал

Нещо ужасно сполетя Кичка Бодурова СНИМКИ

Певицата реве с крокодилски сълзи

Лайфстайл

от Екип Марица 28760 прегледа 0

Снимка: Блиц

Голямата българска певица Кичка Бодурова стъпи на родна земя преди броени дни. Както е известно, тя от дълги години живее в Америка, но всяко лято си идва в България, за да зарадва почитателите си с редица концерти.

Бургаската звезда обаче бе неприятно изненадана от суровата действителност в България. Вандали бързо помрачиха ведрото й настроение и я накараха да съжалява, че се е върнала и дава толкова много за българската публика. Неприятен инцидент я ужаси и накара да се почувства отвратително. Кичка не може да повярва, че има толкова лоши хора.

Оказа се, че някой "добронамерен" човек е репил да надраска цялата й кола. Червеното возило не прилича на нищо след вандалската постъпка на неизвестния извършител. "Благодаря на художника за “великолепния” арт, който е направил с ключ по колата ми. Аз му прощавам, защото ще я оправя. Дано Бог му прости и избави от лошотията! Welcome to Bulgaria", написа Кичка на личния си профил във "Фейсбук" и сподели снимки на надрания автомобил.

Кичка се готви ударно за изявите си това лято пред българска аудитория. Тя знае, че наред с лошите хора в родината, тук е пълно и с добронамерени същества, каквито са нейните почитатели. Макар да не прекарва цялтоо си време в България, тя е успяла да съхрани топли чувства с голяма част от почитатели си, които я боготворят.

При всяко нейно посещение в родината те я изненадват по всевъзможни начини. Кичка пази всички подаръци от почитатели и споделя, че е горда зад гърба си да има такава вярна армия от заклети фенове. Именно заради тях се връща в България и ще продължава да го прави и в бъдеще, пише show.blitz.bg.

Коментари


Ayyyyyyyyy, Evgeni, ti li si go storil? Tvarde si informiran za parkiraneto!

а кичето що не снима как е паркирала? или пред чии гараж...

Грешка.. Няма за какво да си идваш......От зле по зле

Еми каза жената някои истини за България и ето го резултата. С това действие се потвърждава мнението на Кичка за Родината.Който няма сили по друг начин да й докаже, че греши, напъва със сила и простотия.Балкански утвърден метод!Айде, със здраве...

Хора стига злоба!Кичка е прекрасен човек.Успех Кичка!

Като видях кой е публикувал статията си помислих,че са се скъсали прашките и.

Ми като плюеш по България и Българския народ, какво очакваш! Малко ти е мамка ти подлога такава. Другия път като плюеш по България, може и теб да изрисуват.