Неочаквани пари за 2 зодии, друга получава повишение

В петък ще ви се наложи да направите по-големи или неочаквани разходи.

Бъдете внимателни във финансовите си отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Стремете се да бъдете коректни и да изисквате подобно отношение. Новите познанства с млади хора могат да се превърнат в едно интересно приятелство, създаване на група от хора с еднакви интереси или цел. 

Овен

Денят е изпълнен с мистика, познания и достигане до определени истини. Звездите ви предричат успех в работата, когато дейността ви доставя удоволствие.

Творците се радват на плодоносна реализация. Експерти високо оценяват действията им. Денят е благоприятен за срещи, контакти и общуване.

Бъдете щедри и великодушни. Може да поканите гости.

Телец

Възможно е да ви очаква среща със съперника. Не е изключено да успеете спешно да решите неочаквано възникналите семейни проблеми. Съдбата ви проверява за целеустременост и концентрация.

Вашите финансови разходи може да се върнат.

Близнаци

Планетите съветват спокойно да получавате удоволствие от комплиментите и да не се съмнявате в тяхната искреност. Използвайте вашето обаяние в свой интерес.

Вероятно е днес да ви се наложи да решавате много въпроси едновременно. Не е изключено някои пропуски или грешки да ви принудят да се потопите в работа.

Възможно е поддръжка и разбиране на хората, които не сте считали за свои съюзници. Печеливши могат да се окажат дори рискованите мероприятия.

Рак

Този ден може да обостри всички любовни проблеми от миналия месец. Неуравновесените хора с чувствителна нервна система трябва да бъдат пределно предпазливи.

Не проявявайте настойчивост при деловите срещи с партньорите и не пришпорвайте събитията.

Възможни са събития, които да изпитат здравината на кесията на много Раци.

Лъв

Вероятни са тревоги и вълнения. Вашите любовни отношения може да влязат в задънена улица. Убедеността в своята правота и убедителността в доводите могат в значителна степен да смекчат възниквалото напрежение в семейството.

Вероятно в работата или в службата ви се налага решително да настъпвате или обратното, да концентрирате цялата си енергия за самозащита.

Съществува вероятността от непредвидени разходи или финансови загуби.

Дева

Възможно е неудовлетворение, обиди и сълзи. Вероятно нарушаването на баланса между материалната и духовна страна на живота да доведе Девите до загубването на интерес към случващото се.

Звездите предупреждават за неприятности, затова се постарайте да избягвате в работата си резките изказвания или необмислените постъпки.

Мнозина попадат в зависимост от хора, обещаващи психологическа или материална помощ.

Везни

Не се ръководете в постъпките и думите си от моментното настроение. Везните трябва да знаят, че равнодушието към чуждата съдба може да се отрази негативно и на тях самите.

Може да се прогнозира особен успех за Везните, чиято работа е свързана с чуждестранни фирми – чака ги силна поддръжка от страна ръководителите.

Напълно възможно е преместване, свързано с преминаването на друга работа. Може да получите ценни подаръци и награди.

Скорпион

Втората половина на деня е идеална за възстановяването на прекъснатите по-рано връзки. Не се съмнявайте в това, че ви уважават и ценят като порядъчен човек и уникален специалист.

Използвайте всичките си сили – можете да постигнете уникални резултати и напредък във всичко. Не допускайте да се преуморите.

Материалното положение на болшинството представители на този знак е напълно стабилно.

Стрелец

Възможно е да завържете нови познанства, които да се окажат сполучливи. Мнозина са буквално преизпълнени с емоционална и двигателна енергия. Най-главното днес за вас е да преодолеете собствената си инерция.

Като постигнете това, вие може да постигнете много в която и да е сфера на дейност, особено що се касае до хората на изкуството и спортистите.

Може да се появи възможността да заздравите поразклатилото се материално положение.

Козирог

Още от началото на деня се гответе за проблеми. Днес не трябва да се доверявате сляпо на хората, дори и на любимия си човек. Запазвайте спокойствие, вежливост и търпение у дома и на работата си – във всичко търсете златната среда.

Новото начинание няма да получи нужната поддръжка на началството и няма да бъде оценено по достойнство от вашите партньори, нито пък от спонсорите.

Възможно е да ви предстоят финансови разходи. Това може да бъде свързано с покупка, ремонт или връщането на дългове.

Водолей

Промените, които настъпват в личния ви живот може да имат както положителна, така и отрицателна окраска. Както никога досега трябва да проявявате предпазливост в думите.

Трябва да концентрирате енергията си върху един проблем, тъй като поради постоянната ви разсеяност не можете да постигнете желаното.

Мнозина от вас са способни с удоволствие да харчат пари за екзотични придобивки или за предмети на разкоша.

Риби

Не си губете силите по всички направления на живота. Увеличената привлекателност на Рибите им помага при общуването с околните, а тяхната вътрешна концентрация съдейства за усилването на авторитета им пред началството и членовете на семейството.

Няма да ви се наложи дълго да чакате успеха.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?