Ненчо Балабанов измъкна под носа на Рачков ново тв шоу

Маги Халваджиян е в бойна готовност да направи поредния си телевизионен удар с новото си предаване, което ще се излъчва от средата на септември на мястото на "Шоуто на Слави" по bTV. За целта далновидния арменски продуцент е избрал ударен екип!

Предаването обаче, няма да е "Господари на ефира", както мнозина предполагат, пише "Уикенд", а ще бъде със съвсем нова като концепция продукция, замислена в пъти по-мащабно, отколкото е сваленото преди месеци шоу на Слави Трифонов. 

Новото предаване на Халваджиян ще бъде изненада за всички почитатели на неговия стил на работа, тъй като няма нищо общо с проектите, които е правил до момента.

Друга любопитна и доста съществена подробност, която тиражират най-упоритите слухове в публичното пространство е, че водещ на новата продукция няма да бъде Димитър Рачков, както всички очакваха.

Неговото място ще заеме Ненчо Балабанов, твърди изданието. А причината е, че името на Рачков се свързва най-вече с конкурентната на bTV Нова телевизия.

Изглежда, че Ненчо Балабанов бавно, но сигурно ще се наложи като един от най-харизматичните тв водещи.

Още отсега медията налага образа му - в началото на юли, например, той бе коментатор в студиото на предаването "Преди обед" и цяла седмица казваше "Добро утро" на зрителите с любопитни теми и новини.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?