Неделев: Най-важно е да не паднем от Левски

Тодор Неделев обяснимо бе много щастлив след хеттрика си при домакинската победа на канарчетата с 3:1 над Дунав в мач от втория кръг на efbet Лига. Халфът остана доволен от този факт, но предупреди съотборниците си, че следващите срещи ще са по-тежки, тъй като след седмица пловдивчани гостуват на Левски. Неделев пожела да коментира колко гола ще вкара на сините, а обяви, че единствената цел е Ботев да не загуби мача. 

“Не мисля, че влязохме трудно в мача, просто ни липсваше гол. Дунав ни изненада с гол, а ние изпуснахме много. Можеше да обърнем мача още през първото полувреме и да спечелим с по-голям резултат.
Аз съм на такава позиция, че мога по-рядко да вкарвам голове. Обичам да подавам. Когато мога да подам на някой да вкара, никога няма да се излакомя. Много исках да вкарам трети гол, но важното е да помагам на отбора да върви нагоре и напред.

Днес Тейлон направи фрапантен пропуск, но се отличи с две асистенции. След два мача не мога да кажга, че сме в чудесни взаимоотношения на терена, но се надявам, че тепърва ще се разбираме и всичко ще е наред.

За мен отборът на Ботев има футболисти да играят футбол. Днес бяха важни трите точки, защото ни предстоят още по-тежки мачове”, каза Неделев, който сподели очакванията си за гостуването на Левски след седмица. 

“Не искам да говоря колко ще вкарам на Левски. Единственото се надявам да не загубим този мач. Най-важно е отборът да не загуби в София.”

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Кънчо

Кънчо

23.07.2019 | 13:16

Щом тоя пайтак се опасява - едно е сигурно отсега- падат - възможно е и с 3 ка .

Отговори
1 0
Пловдив

Пловдив

22.07.2019 | 16:19

Ще паднете и хоро ще играете! Бихте със зор посредственото отборче Дунав и се на.срахте. Левски ще ви затвори устите!

Отговори
2 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?