Подай сигнал

Нечуван скандал в Nova заради Мегз! Вижте какво си позволи

Лайфстайл

от Екип Марица 37499 прегледа 0

Работата с тежък характер като Мегз не е никак лесна

Хитовото риалити INSTAQUEEN е гордостта на Каканашева и тя никога не е крила колко усилия влага за него. Постоянните претенции на Каканашева, обаче, дошли в повече на голяма част от екипа на продукцията и самата телевизия, пише Хотарена.

Модната принцеса постоянно си добавяла нови клаузи в договора и постоянно искала всичко да се случва както тя каже. Тя настоявала тази година за всякакви глезотии и екстри за претендентките и ангелите ѝ. Искала специални храни и напитки, както и неограничен достъп до СПА-то и всички екстри на луксозния хотел, в който се снима риалитито ѝ. Това водело до голямо напрежение в екипа.

Каканашева още настоявала всяко предаване тази година да е минимум 25 минути и задължително да се пуска във вторник и четвъртък следобяд. Това според МЕГЗ са най-активните часове за интернет потреблението. Каканашева още мрънкала, че иска 5 пъти по-голям бюджет от миналата година заради безспорния успeх на риалитито. Тя не спирала да цитира рекордните гледания и класацията на Google според, която INSTAQUEEN беше 3тото най-търсено риалити в страната. Продуцентите се съгласили и на това. Самата Мегз дори се похвали за увеличения бюджет тази година със самодоволна усмивка в свое стори.

Чашата на претенциите на Каканашева, обаче, преляла когато тази година тя поискала по нейното риалити да работят редакторите на Вип Брадър. Мегз настоявала, че след като Вип Брадър е спрян от ефир сега тези екипи имат времето и капацитета да поемат нейното риалити. Телевизията отказала, защото това означавало безумно по-високи технически разходи. Амбициозното миньонче, обаче, не се отказало и на своя глава почнало да звъни на някои от редакторите и да ги уговаря лично.

Професионалистите се впечатлили от големият ѝ ентусиазъм и амбиция и решили да рискуват с непознат за тях проект. Накрая продуцентите нямало какво да направят и се съгласили отново с исканията на Мегз.

Зад кулисите се коментира, че работата с тежък характер като Мегз не е никак лесна, но пък виждат огромната и отдаденост към формата и това им дава сили и хъс да създават.

Коментари


Ne ni zanimavaite s tazi nevestulka otvratitelna e!

Otvrat,mnogo nepriatno sashtestvo

Кypви-и-и-и . . .

Абе кво и де дупите всичли на тая циганка!? Я по един шут в пърдялника и да ходи да се оплаква на майка си ако ще!

До сега не дъм писал коментари рядко чета подобни глупости. Обаче винаги се чудя нещо..... защо все занимавате хоратс с глупостите на всякакви олигофрени. Кой пръднал не знам си кво. Има къде по сериозни неща, за хората. Модна принцеса дали.....

Абе вие настинахте ли? Тази ли измамничка и живото опасна/когато шофира/ ни промотирате. Какъв пример дава? Толко ли ви падна ценностната система?

Що не престанете да занимавате хората с тази пачавра, без мозъчно подобие на човек. Явно от екипа лапат много незаслужено пари. Направихте България една голяма тоалетна яма бре глупаци нещастни. Аман от курви.

Алооо Мегзанова,знаеш ли,че имам странното видение,че с тия твой принцесови лиготии накрая ще останеш валат.И вземи си оправи малко тунингованата физиономия,че ми плашиш децата като те видят на екрана.

Защо Nova се занимава с това куку ?!

Може ли да сте толкова не професионалисти, че да работите с най-неприятното и грозно ватове момиче!

Аман от претенциозни селяндурки!

ауууу -модната принцеса от Ракуски. Ма тя имала риалити.А превод в ефир ще има ли.Или щом си плаща може всеки ден да стряскате децата с нея.Жалка работа