Не приличате на зодията си? Ето защо

Изглежда, че астрологията отлично описва естеството на представителите на всеки един от зодиакалните знаци. Все пак възникват несъответствия. Това не означава, че на астролозите не може да се вярва. Само за да разберете напълно себе си, трябва да погледнете малко по-дълбоко, пише jenata.blitz.bg.

Слънчевият знак не е единственото, което има значение в определението на характера ви. Вижте повече:

1. Вашият рожден ден: Началото или края на периода?
Необходимо е да се обърне внимание на съседния зодиакален знак, тъй като той влияе върху формирането на вашия характер. Опитайте се да прочетете описанието му и може би ще намерите всички обяснения за вашия герой.

2. Лунният знак.
Луната е толкова важна, колкото и слънцето. Особено по отношение на женския характер. Луната може да повлияе както на тяхната емоционалност, така и на личния им живот. Например, ако сте родени под знака на Телец, но луната ви е в Скорпион, това обяснява оптимизма, даден на Телец и емоционалността на Скорпионите.

3. Повечето от планетите са представители на един елемент.
Да, елементите са не по-малко важен фактор за формирането на личността. Например, дори ако сте родени под знака на Близнаци, може да имате и характеристики, необичайни за този знак. Това се дължи на факта, че по време на вашето раждане планетите биха могли да бъдат разположени в няколко знака едновременно.

4. Асцендент.
Асцендентът е възходящ знак, разположен на източната линия на хоризонта по време на раждането на човек. Той е отговорен за определянето на външния вид и впечатлението на другите за вас.

Така че, да речем, това е един вид маска, която се харесва на света. Да предположим, че асцендентът ви е Овен, а слънчевият знак е Риби. Тогава, въпреки сантименталността на Риби, се обяснява появата на черта като силна воля.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?