Не е за вярване защо родните звезди отказват участия СНИМКА

Лятото дойде, а с него и поредицата участия за голяма част от родните звезди. Някои от големите имена обаче, изненадаха с това, което направиха точно сега, в разгара на сезона.

Оказа се, че заради вирус Васил Найденов отказва гастрола си в столичен пиано бар, съобщават от екипа му в социалните мрежи. Но грипът е повалил не само звездата, но и хора от екипа му, пише "Телеграф".

Месец преди това Преслава отказа участията си за месец напред. Тогава тръгнаха слухове, че певицата очаква второ дете. Едва когато Преслава пусна снимка с ремонтирания си нос, сложи край на спекулациите по темата.

С провалени концерти започна лятото и за Криско. Причината при него е липса на интерес към събитието, което организираха заедно с диригента Левон Манукян "Криско и Филхармонията". Във Варна певецът бра страхотен срам като събра едва 300 души в Летния театър. Изявите му в Плевен и Бургас бяха отменени, а той твърдеше, че това се налага поради технически причини.


Проблем със зрителския интерес отложи и концерт на Маргарита Хранова и приятелите й – Софи Маринова, Боби Турбото и Славин Славчев. Касиерка издаде, че са продадени едва двайсетина билета и затова бе насрочена нова дата за концерта – 22 юли, а билетите вървят на промоция.

Преди година пък, Азис отказа 100 000 лева хонорар, за да пее в Лас Вегас. Причината  е фобия – страх от летене със самолет. Поради същата причина ромският славей отказал участия и в Австралия. В последно време звездата приема все по-малко участия. Предпочита да пее в Турция, където го приемат като звезда.



Фолк певицата Силвия също се нареди в отбора на отказалите участия, след като не пожела да се включи в благотворителен концерт заради Сузанита и уточни, че винаги с удоволствие се включва в подобни инициативи, но сега отказала заради неправилното рекламиране на събитието и лансирането на щерката на Орхан Мурад.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?