Не е за вярване! Легенда на родната естрада среща НЛО

Голямата звезда на българската естрада Панайот Панайотов неведнъж е виждал НЛО, твърди самият той. Срещите му с представителите на чуждите цивилизации ставали в близкото до София село Царичина. Населеното място от години е обвито в мистерия. Според една от легендите военните били облъчени от извънземни с психотронно оръжие, което ги е зомбирало против волята им.

"Имаме вила на Царичина. Често виждам летящи обекти, те са си нещо нормално за селото. Ето сега пак наскоро видях. Обикновено чиниите седят неподвижно в една точка, изведнъж излитат и изчезват. Случвало се и къщата ни да бъде осветявана като с прожектор. Но мен не ме е страх от НЛО. Един велик немски писател е казал: "Там, където имах смях, няма страх от дявола", признава Панчо.

Само преди дни обичаният певец навърши 68 лета. Свеж и целеустремен, той подготвя нови срещи с публиката. По случай 24 май момчето, което говори с морето, ще поздрави сънародниците ни в съседна Гърция. Концертът му ще е в Солун, където певецът има много фенове. Панайот подготвя и голям концерт, озаглавен "Вечните евъргрийни".

"В огледалото виждам едно възмъжало момче и си казвам - Панчо, не се страхувай, смело напред! Аз не се чувствам завършен като човек, нито пък начинаещ, по-скоро съм някъде по средата. Все още се уча, искам да си овладея напълно гласа, защото за мен това е много важно. Когато един певец е овладял глас, той може да прави с него всякакви украшения и да пее песни. Надявам се, докато трае земният ми живот, да свикна да бъда максимално ефективен, искам хората да ме харесват много повече, отколкото сега. Винаги има какво още повече и повече да се желае. Нещо ми подсказва, че това трябва да стане в този мой живот, тук и сега", споделя още Панайот.

Колкото до най-интересните случки в живота му, певецът не може да забрави жена, която смятала, че й е неин син.

"Беше от някакво петричко село. Версията й бе, че имала четиримесечен син Панайот, когото обаче не ми стана ясно как и защо е загубила. Видяла ме по телевизията и решила "Те този е моят син", разказва Панчо.

С жената при него отишла и част от родата й. "Те казаха, че детето има белег на задната част на бедрото. Аз веднага се съблякох и показах - нямам белег. Но години наред не се спря тази жена. Колкото пъти съм имал концерт където и да е, както и в Петричко, идва тя, качва се на сцената, дава ми плик с круши, ябълки примерно, и 10 лева вътре, целува ме пред всички и си заминава. Това е само една весела история, но някак ми се е запечатила", споделя порасналото момче.

Източник България Днес

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Вилем Орански

Вилем Орански

19.04.2019 | 19:22

Панайотее...Панайоте ,не е ли малко късно да почваш с дрогата? Засрами се или поне смени дилъра ,може и динозаври да почнеш да виждаш!

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?