Не бихте предположили къде живеят най-скромните жени

"Прочетете този текст до края и ще научите малко повече за Узбекистан. Всичко, което се казва тук, е мое субективно мнение и не претендира за абсолютна истина", пише руският блогър Федя Иванов.

За разлика от арменските жени, не е прието да се говори за узбекската сексуалност.

В по-голямата си част те са много скромни и се грижат повече за децата и семейството като цяло. Една узбечка трябва да върши всички домакински задължения и да чака съпруга си. Дори ако работи наравно с него, това не отменя подготовката за вечеря при пристигането му.

Като цяло жените от Узбекистан се считат за най-нееманципираните в света. Мюсюлманските фондации не осигуряват силна независимост на узбекските жени, но времето постепенно прави собствени корекции. Момичетата от селата се опитват да се преместят в столицата Ташкент или други големи градове на страната. Много от тях се опитват да получат добро образование в арабските страни и да изградят успешна кариера в чужбина.

Някои от представителите на тази страна понякога могат да се видят и на нашата модните форуми. Като участничката в шоуто "Фабрика на звезди" Согдиана, която не слиза от телевизионните екрани.

Източник: pochivka.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Това го е писала

Това го е писала

21.07.2019 | 05:35

някоя грозна арменка. И т аджикистанките и особено казахстанките са много прибрани и покорни съпруги.

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?