Наталия Гуркова проговори след убийството на мъжа си

„Възмутена съм от слуховете, които се разнасят по адрес на мъжа ми. Внушава се, че той е бил престъпник и измамник и едва ли не е заслужил участта си. Не, това не е вярно! Джордже стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой, за съжаление, не е застрахован. Той просто нямаше късмет и попадна в престрелка”, каза Наталия Гуркова в първото си изявление след сполетялата я трагедия.

„След всичко, което се изговори по негов адрес, не намирам какъвто и да било смисъл да говоря с медиите. Тези, които познаваха Джордже, знаят що за човек беше той. Бохем, красавец, щедър, винаги усмихнат, дори когато има трудности... На мнението на останалите изобщо не държа. Най-малкото не бе особено етично журналистите да се нахвърлят върху мен и децата ми като лешояди и да пишат лъжи. Повтарям – той не беше бандит, а почтен бизнесмен”, категорична бе Наталия, цитирана от Уикенд.

В края на септември Мис България Наталия Гуркова загуби съпруга си Джордже Михалевич, който бе убит чрез разстрел от двама маскирани мотористи в близост до Йоханесбург. Похитителите проследиха автомобила на черногорския бизнесмен, спрели точно до него на червен светофар и похитили жертвата през страничното стъкло на колата, информираха южноафриканските власти.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?