Натали Трифонова омая световни звезди с тази рокля СНИМКА

Най-предизвикателният кадър на Би Ти Ви – синоптичката Натали Трифонова, за пореден път показа, че появата й на всяко светско събитие се превръща в сензация.

Миналата седмица в София се проведе на-елитният турнир по тенис у нас Sofia Open, който бе едно от най-чаканите събития за родните ВИП красавици, включително и за атрактивната Натали. В състезанието се включиха куп елитни състезатели като Стан Вавраинка, Стефанос Циципас и Николоз Басилашвил, писа „Галерия“.

Русокосото изкушение получило специална покана да присъства на партито по повод откриването на турнира, което се състоя в известна столична дискотека. Трифонова с радост откликнала и се появила в компанията на няколко свои приятели.

Натали събрала погледите на присъстващите с визията си. Тя се явила с шармантна дълга рокля с огромна цепка. Още с влизането си в хотела, където се намира дискотеката, Трифонова разтуптяла всички мъжки сърца.

Въпреки че се е превърнала в най-коментираната жена на събитието и това, че е успяла да си поприказва с някои от тенис звездите, Натали си е тръгнала със своите приятелки, без мъже.

 
 
 
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?