Подай сигнал

Наша грация ВИП гост на премиерата на "Капитан Марвел"

Поканата за Невяна Владинова дошла от "Дисни България"

Лайфстайл

от Иван Кирев 575 прегледа 0

Наша грация ВИП гост на премиерата на "Капитан Марвел"

Националката по художествена гимнастика Невяна Владинова ще бъде специален гост на премиерата на един от най-дългоочакваните филми на "Дисни" за тази година - "Капитан Марвел". Бляскавата гала е тази вечер в Лондон. В лентата участват Бри Ларсън и Джуд Лоу.

Днес Невяна ще има уникалната възможност да мине по червения килим на събитието. Утре пък тя ​ще бъде част от спортния тим, който ще участва в специално организираната кръгла маса с част от звездния състав на филма. Поканата за красавицата е от "Дисни България".

За визията на Владинова в Лондон се погрижила стилистката Марина Петкова, за прическата - Николай Иванов, а за облеклото - авторитетна модна къща, която шие тоалетите на президента на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и за златните ни момичета.

Гордеем се, че невероятната Невяна Владинова ще бъде част от истински световен хайлайф форум, и сме сигурни, че с нежността си и с впечатляващата си българска хубост ще краси звездната вечер подобаващо, заявяват от федерацията ни по художествена гимнастика.