Подай сигнал

Наръгаха с нож в корема попфолк певеца Галин

Лайфстайл

от Десислава Дамянова 53710 прегледа 0

Галин

Певецът Галин го отнесе във финалния епизод на интернет сериала "Вайръл". Екранният Захари беше наръган с нож в корема от Калина Иванова - Симона от "София ден и нощ".

Драматичната развръзка в последния епизод изясни случващото се с изчезването на главната героиня Яна - певицата Лидия. Оказа се, че мачото Кристиан Кирилов, които наскоро се сгоди за певицата Джулия и в сериала играе брата на Галин, е виновен за мнимото убийство на Яна.

Мистерията, около която се въртеше целият сюжет на продукцията, най-накрая се разплете, когато в последните секунди на реалитито показаха Яна жива в болницата.

Сериалът пресъздаде приятелството между Калина и Лидия - Яна и мистерията около изчезването на последната след постъпването й в имението за млади инфлуенсъри "Вайръл". Собственикът му Захари - певецът Галин се занимава и с незаконен бизнес, като вербува млади момичета за проституция. В мрежите му попадат и непълнолетни тинейджърки, сред които е и безумно влюбената в него Яна. Най-добрата й приятелка Калина постъпва в агенцията само за да разбере какво се е случило с въпросната.

В Инстаграм профилите на актьорите заваляха запитвания какво да очакваме във втория сезон на "Вайръл". Повечето от участниците обещаха той да е много вълнуващ.

Коментари


Да наръгат майките ви в гъза

Как да не виждам нищо от Марица ???????

На Деската така ще и го тура у дупарата,че ще и изскочат очичките....

Мислех, че Галин е наръганият с нож. Много съм разочарован! То било наужким, с дървен нож! По този повод посвещавам на авторката Десислава Дамянова следното кратко стихче, автор неизвестен: Когато баба Деси беше млада, а дядо Пешо страстен пич, срещнали се двама под една върба и така започва тяхната любов. Веднъж дядо Пешо каза на баба Деса: "Ако не дойдеш точно в полунощ, ще ме намериш със шкембе пробито със дядопешовия дървен нож." Но баба Деса беше точна, пристигна точно в полунощ, пейка се тресеше, Деса се потеше, дядо Пешо я е.еше! Благодаря за вниманието!

Вгз

АТАКУВАЩИЯ РОМ ПОД ВЬЗДЕЙСТВИЕТО НА МАХ УСИЛЕНА МУЗИКА Е ОБЬРКАЛ ПЬПА НА ПОСТРАЛИЯ С АНУСА МУ

" Маймуна" този сайт отдавна е умрял!Не разбирам защо се напъват още....

Е на филм го ръгат в корема.в истинският живот ГО РЪГАТ У ДУПАРАТА.

Голямо заглавие, голямо нещо.... От някога сериозен и за вярване вестник, станахте такива, че никой да не ви вярва..... Престанете с гръмките заглавия от сорта : "Моят дядо, навремето в Балкана е ходел на лов за мечки с голи ръце. Пишеше ми за това, диктувайки на някой.".....

Vairal e mega qkiq nqmam tarpenie za 2 sezon

Толкова ли замира тоя сайт? ?

Pi6at prosti zaglaviya sa6to kato tyah

Нямате срам с тези заглавия сте да ви наръгат вас в корема.

от писаното на Десислава Дамянова 21.06.2019 | 15:50 1305 прегледа нищо не се разбира...в к"ви филми ни вкарвате от марица не е ясно поне за мен...и както казва прежде коментиращия Валера 21.06.2019 | 16:06 Добре,че не е в гъза!

Добре,че не е в гъза!