Направете това, ако мъжът ви изневерява

Винаги може да си тръгнете. А също така да изгоните любовчията. Преди да решите какво да правите обаче, хвърлете един поглед на тези правила.

Първо правило
Не го посрещайте вкъщи с вехти и раздърпани дрехи. Ако той се връща от млада засукана, издокарана любовница, вашият “домашен” вид ще е в контраст с нейните прелести, а това не е във ваша полза. Облечете нещо сексапилно. Нека външният ви вид да разчупи клишето “Вкъщи ме чака крокодил!”

Второ правило
Освободете се от навика да го посрещате със скандал. Макар че предполагате откъде се връща, не му досаждайте, не мрънкайте, не го обвинявайте, колкото и да ви се иска. Ясно е, че любовниците го обсипват с комплименти, без умора му повтарят, че е най-добрият. И всеки нормален човек ще предпочете да прекарва повече време с тази, която го нарича “великолепен любовник”, “удивителен мъж”, “расов жребец”, а не с тази, която му повтаря, че е похабила с него младостта си.

Трето правило
Попитайте го как е минал денят му. Изслушайте го, когато се оплаква от глупавия началник и скучните колеги. Съчувствайте му, похвалете го, утешете го. Вашата съперница няма да направи това. Защото вашият мъж няма да споделя с нея нищо на тези теми, за да изглежда в очите й всемогъщ Супермен, който няма нито проблеми, нито комплекси.

Четвърто правило
Освободете се от желанието да го избягвате в леглото, като му подхвърляте язвително: “Ти знаеш къде да си намериш това, което търсиш!” Ако го отблъсквате така, той наистина ще отиде там и ще си го получи.
Той се е провинил и това е моментът да получите в леглото от него всичко, за което досега сте си мечтали. Позволете си да владеете положението и да предявите и най-нескромните си сексуални желания, а той със сигурност ще ги изпълни.

Източник bulnews.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?