Нана Гладуиш очарована от „Медлайн-Централ Хоспитал“

Нана ми е на гости в болницата! С тази реплика звъняха на свои близки пациенти на отделението по медицинска онкология и хематология във верига болници „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив, след като розовият кемпер на фондация „Една от 8“ спря пред лечебното заведение, а екипът ги посети.

Избрахме вашата болница, защото сме чували много хубави неща, а последните препоръки дойдоха от община Пловдив и кмета Иван Тотев, заяви на  собственик доц. д-р Невен Енчев и на управителя д-р Надежда Крумова известната тв журналистка Нана Гладуиш. Тя доведе екип на фондацията, за да подкрепи хората, които по един или друг начин се сблъскват с диагнозата рак.

След като им показа лечебното заведение, доц. Енчев лично ги заведе при болните. Дамите от екипа на Нана, всички до една пациентки, преживели тежката диагноза, изненадаха пациентите с аксесоари, тюрбани, протези, брошури и сок от арония. Психолозите Антонина Топалова и Жужа Илиева им демонстрира техники за справяне със стреса, а диетологът Мая Петрова даде съвети за здравословно хранене.

Вашето посещение е толкова ценно, така ме зарадвахте, че вече на 70% съм излекуван, заяви 69-годишният Петьо от Хасково, който провежда химиотерапия в дневния стационар. После си направи снимка за спомен с Нана, за да се похвали кой го е посетил в болницата.

Докато тя си разговаряше с него, в залата пристигнаха две дами на средна възраст, които веднага бяха спрени от Вера Николова от фондацията, която им подари тюрбани. Много добре, че сте избрали да дойдете при нас, защото сме много доволни от „Медлайн-Централ Хоспитал“  - персоналът полага изключителни грижи, всички - от санитарките до собственика, са много внимателни, сподели с нея Екатерина от Пловдив.

На толкова много места сме били досега, но на такова отделение не сме попадали – и персоналът, и пациентите са  усмихнати, а взаимоотношенията помежду им са изумителни, заяви Жужа Илиева. Като психолог тя изтъкна, че тази атмосфера благоприятства лечението и значително подобрява състоянието на болните.

Дамите от фондацията обикаляха стаите, лицата на пациентите грейваха и навсякъде ги изпращаха с репликата: „И пак да дойдете!“ С вашето гостоприемство ще продължаваме да идваме, вече се договорихме с доц. Енчев и ще работим и за напред заедно, уверяваха гостенките.

„Очарована съм от начина на работа, от отношението към пациентите, от качествените и иновативни терапии, които се прилагат във верига болница „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив.  Благодаря на доц. д-р Енчев! До нови срещи!“, заяви Нана Гладуиш на изпроводяк. 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?