Най-стилните абитуриентки – Ванина Сапунджиева

За красивите момичета на Пловдив не е никак трудно да се превърнат в принцесите на бала. Но докато чарът и красотата са природни дадености, за които нямаме заслуги, елегантната визия е резултат от нашия усет, талант и отношение към модата.

Именно стилът и класата, все по-често срещани сред младите дами, ни провокираха да потърсим най-стилните абитуриентки под тепетата. А когато ги открием, да ги наградим със страхотни подаръци.

Ние от вестник „Марица” съвместно с козметична компания „Роза импекс” обявяваме конкурс „Най-стилна абитуриентка под тепетата”. За да участвате в него, е достатъчно да ни изпратите снимки от вашия вълнуващ бал на [email protected], да харесате страницата на вестник „Марица” във фейсбук и да поканите приятелите си да направят същото.

На всяка от вас ще бъде посветена отделна публикация със снимков материал в електронното ни издание marica.bg. Трите абитуриентки, събрали най-много кликове в сайта ни, ще получат луксозни козметични комплекти от компания „Роза импекс”. Срокът за изпращане на фотографиите е до 31 май включително.

Участвайте, за да ни покажете красивите си и оригинални тоалети. С „Марица” и „Роза импекс” ще имате наистина незабравим спомен за един от най-специалните моменти в живота си.

На снимките - Ванина Сапунджиева
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?