Най-стилните абитуриентки са в Пловдив, да ги подкрепим

23 момичета се включиха в конкурса на "Марица" и "Роза импекс", обявяваме топ 3 на 11 юни

Най-стилните абитуриентки отново са от Пловдив. В това ни убедиха 23-те участнички в едноименния конкурс на вестник „Марица” и козметична компания „Роза импекс”, който провеждаме за втора година. Дълго след крайния срок за изпращане на снимките - 31 май, на редакционната ни поща продължаваха да пристигат фотосесии на невероятно красиви момичета в прекрасни тоалети. За жалост нямахме право да нарушим регламента на конкурса и да включим закъснелите чаровници, но оценихме уникалната им визия.     

Номинациите в конкурса вече са факт и чакат вашата подкрепа. На всяко от 23-те момичета посветихме специална публикация в сайта ни marica.bg.  

Вие, нашите читатели, разполагате с броени часове, за да разглеждате красивите им визии и да ги споделяте сред приятелите си във фейсбук. Публикациите, събрали най-много преглеждания, ще бъдат нашите топ 3. Имате време за това до тази неделя (10 юни).

В понеделник (11 юни) ще обявим официално трите победителки, които ще получат луксозни козметични комплекти от "Роза импекс”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?