Най-накрая! Рачков пристана на Слави Трифонов

Водещият на „Като две капки вода” Димитър Рачков не спира да пуска шегички по адрес на конкуренцията в лицето на Слави Трифонов и предаването му. Още със старта на новия сезон на шоуто за имитации, актьорът не спира да сешегува, че има огромно желание да стане част от екипа на Дългия.

Снощи той имаше възможност да стигне много по-далеч в шегите си, защото на сцената на „Като две капки вода” излезе Слави Трифонов или по-точно писателят Папи Ханс, който много добре пресъздаде образа му.

Още преди началото на изпълнението Рачков развълнувано подпитваше Васил Василев-Зуека какво е да се работи при шоумена, плаща ли редовно заплати, само той ли има право да целува балета... А когато писателят Константин Трендафилов приключи с имитацията си, Рачков се строи пред него с питка. „Хляба го имате, остава солта, аз”, заяви талантливият бургазлия. „Казвам ви „Да””, добави той.

А малко по-късно продължи с майтапите, успокоявайки колегата си Василев, че може да разчита на него, ако закъса с парите, защото той вече бил в друга фирма.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?