Подай сигнал

Най-накрая! Маги Халваджиян изигра Слави Трифонов

Лайфстайл

от Екип Марица 69022 прегледа 0

Най-накрая! Маги Халваджиян изигра Слави Трифонов

Продуцентът Магърдич Халваджиян е на път да финтира един от най-големите си конкуренти в тв бранша Слави Трифонов и то броени дни, след като стана ясно, че Дългия и шоуто му приключват с bTV.

Горещи слухове от тв коридорите редят, че арменецът, който в момента е един от най-успешните продуценти в родния ефир, води преговори и е пред сключване на договор с bTV.

Ако слуховете са верни, в конкурентния на Нова тв канал Халваджиян ще започне ново шоу, което да бъде в часовия интервал на "Шоуто на Слави". Стане ли сделката факт, това ще е най-голямата телевизионна бомба за последните години.

Според тиражираната информация предаването на Маги Халваджиян няма да е аналог на „Господари на ефира”, което падна от Нова телевизия с идването на 2019 година, въпреки че предположенията в тази посока са много. Засега "Господарите" остават само в онлайн вариант, като сайт.

Арменецът е предложил чисто нова концепция за вечерно забавно talkshow, което се планира да тръгне в ефир този септември. Говори се, че промо на новото предаване вече е било заснето и показано на шефовете на bTV.

След като Слави Трифонов обяви, че напуска bTV, в програмната схема на медията зейва дупка, която голямо име като Халваджиян има всички реални шансове да заеме. show.blitz.bg

Коментари


Трябват ти пари? Вземи ги !Опитай късмета си сега ! https://bit.ly/2vGdh7g

Арменския боклук само ще си мечтае да направи,това което Слави направи! Жалък мижувец,няма кой да стигне Слави в следващите 300 години! Такива като него се раждат веднъж на 100!

Днес е светъл ден за България_отива си Славчо заедно с до болка обезкървеното и отдавна изпразнено от съдържание предаване...Ура!

Успех на Слави,бТВ си закла кокошката със златни яйца!!!!

Само така си мисли арменския задник,Слави приключи с БТВ щото той пожела така,а не защото този парцалан го е изиграл. Изчакайте отговора на Дългия и ще се убедите

Новото шоу ще е взето от чужбина и ще се представя като идея на М

Направете го поне с нови хора! Другите,вие знаете кои, са ни втръснали до побъркване. А, Слави наистина ще ни липсва! Но, той знае, какво прави! Успех му пожелавам!?

Нов етап на опростачване, с много по-неприятен персонаж.

Dave s rackov ste golqma rabota gospoin halvajan emas edin ekip prostaci dori i a vodesti nestavat na kapkite

Невъзможни някой да зазме мястото му дори у цутирания

Този сайт Марица само глупости пише, арменеца доносник, ако ще срещу Слави да тича не може да го стигне,99% от народа обичат Слави, другите са само зависници,подкрепящи депотатите ни и лигавите Рачков и Зуека

Тричко, ще те тричам. Научи българския!

Каквото и да направи този нечистоплътен и като човек и визия не ще се изравни никога,ама никога със СЛАВИ ТРИФОНОВ!

Разпределението започна.Това тв. .на дпс бтв на герб.Да ни е честито Опростачването

Занимавате се с глупости. Хляб и зрелища. Никой, или почти никой не говори за корупцийте, за цените на хранителните продукти и за тяхното качество. Циркаджелъци. Само това. Не сте интересни.

Вярно.Но той сам си го направи .Жалко че че му вярвах и подкрепях.

Скоро плювачите на Трифонов ще останат доста неприятно изненадани.

И с какво го е изиграл тъпи журналисти.Слави напуска БТВ и не желае да преговаря за нов договор.На Арменеца предаванията са едни лигави и долнопробни предавания.

Слави е толкова по Велик ,колкото и по Висок от джуджето!

По-велики от Слави и екипа му никога няма да има! Жалко за решението му да се оттегли!

"Капките"е много стойностна продукция и се надявам новото му предаване да е със същото качество.

Пожелавам му успех! Българската аудитория има нужда от развлекателни предавания.

Някое тъпо предаване на този изрод.Най великия джендър в телевизията

Педеруги и долни мъстии сте ти и любимата ти славуца.

Двамата арменски джендъри педеруги халваджиян отдавна никой не им гледа тьпите предавания като две капки лайна и господари на симуланти журналист,чисто поръчково предаване гонещо дребни риби по поръчка!защо един пет не подгониха бойко за чадъра му над пашата сикаджията?

ИЗИГРАЛ ДРУГ ПЪТ.СЛАВИ СИ Е СЛАВИ ПЪЛНИ СТАДИОНИ И ЗАЛИ ПО ЦЯЛ СВЯТ А ВИЕ??? СЛАВИ И ЕКИПА С СА НОМЕР ЕДНО.СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА. ХАЛВАДЖАН.

Ама наистина сте голяма боза.Кой кого е изиграл,всъщност?Дали е Халваджиян или Слави?ще видим по нататък.

за бозаджията

Ало,екип Марица,на това ли му казвате"изигра".Ще запълни това телевизионно време щото няма кой.