Най-лошите коли за годината според американците

Американското статистическо издание Consumer Reports публикува интересен рейтинг с най-лошите автомобили на отминаващата 2018 година. Резултатите от проучването са на база много фактори, сред които надеждност, технически характеристики, експлоатационни качества и дори удовлетвореност на собствениците., пише факти.бг.

Mercedes-Benz GLA

 

Автомобилите са разделени в категории, като във всяка от тях е избран по един автомобил, който е считан за най-лошия в сегмента. Странното е, че в класацията има и от любимите на американците пикапи.

Призът за зрителска антипатия или т.нар. неудовлетвореност на собствениците се пада на Mercedes-Benz GLA. Аутсайдер при пътни тестове е Mitsubishi Mirage, а за най-ненадежден автомобил е посочен пикапа Ram 3500. Като най-лаком е определен всъдехода Nissan Armada, като тук не се обръща внимание само на разход на гориво, а и на финансови средства за ремонти.

Ram 3500

 

Най-опасен за управление е Chevrolet Silverado, а най-неудобен за управление е Ford Fiesta ST. Като цяло само два от моделите - Ford Fiesta ST и Mercedes-Benz GLA са представени в Европа и у нас.

Nissan Armada

 

Chevrolet Silverado

   

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?