Подай сигнал

Най-красивата учителка в Пазарджик се омъжи СНИМКИ

Лайфстайл

от Иван Кирев 19903 прегледа 0

Красива розова приказка. Така може да се опише сватбата на Марияна и Николай от Пазарджик. Двойката си каза "да" пред 120 гости. 1000 рози допълваха украсата на тържеството, която бе дело на Ваня Гергова и нейната агенция "Ваняя Стил".

Двамата са заедно от осем години. Ники направил първата стъпка, след като били на обща екскурзия. Предложението за брак дошло преди две години навръх Нова година и било на най-романтичното място - на плажа в Дубай пред небостъргача Бурж Ал Араби. Тогава младоженецът паднал на колене пред своята любима, като й подарил пръстен от бяло злато и диаманти. Марияна е учителка в гимназия в Пазарджик. Тя е изучавала педагогика в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", докато нейният любим мъж се занимава в сферата на строителството.

Любопитното за младоженеца е, че преди да се захване със строителния бранш, е бил състезател по спортни танци. Ники е бил и републикански шампион в този спорт.

Младоженците разрязаха 5-етажна торта по време на тържеството. Видеооператор бе Димитър Димитров от Студио 1, а красивите снимки от сватбата направи Димитър Яков от Корал медия. Диджей Алекси Маронов се погрижи за музикалното оформление на тържеството.


Коментари


Е, и какво показахте?Вижда се само върха на една торта, явно сватбена.Мда...всичко ни стана ясно.

Къде са снимките?

Кой пък каза че най красивата