Наградихме щури селфита с уникални подаръци СНИМКИ

 

 

 

Уникални награди грабнаха участници в конкурса на в. "Марица" "Да удължим лятото с щура снимка от плажа".

Спонсорите на играта връчиха призове на читателите ни, които превзеха първите три места . Прекрасна гривна от естествена кожа, ръчна изработка, получи Нели Владимирова, класирала се първа в нашия конкурс. Авторката на ефектното бижу - дизайнерката Андриана Желева, лично връчи наградата на победителката. Нели, която се занимава с маркетинг за компютърен софтуер, призна, че е влюбена в бижутата на AJ Design Q и с удоволствие ги носи както в ежедневието, така и по официални поводи.

Петко Ковачев, собственик и управител на една от най-вкусните локации в Пловдив - мексикански ресторант Сомбреро 2, намиращ се на бул. „Свобода” 65А, подари ваучер за вечеря за двама на стойност 80 лева на участничката, класирала се на второ място в конкурса - Даниела Павлова. Дани е единайсетокласничка, живее и учи в Асеновград. Тя дойде с приятеля си, с когото са заедно вече 5 години. Двамата са убедени, че благодарение на наградата ще прекарат една незабравима романтична вечер, подправена с наслада от автентичния мексикански дух и кухня на ресторант Сомбреро 2.

 

Чаровната Снежана Павлова, която спечели трето място в нашия конкурс с невероятна снимка от Силистар, също получи стилно бижу от AJ Design Q . Наградата й бе връчена от Андриана Желева, която й пожела още много щури селфита, които да пазят спомена за бурни и красиви емоции.

Снимки Наташа Манева

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?