Над 1000 награди раздава PLOVIDV PLAZA мол на Звездомания

Посещение на воден увеселителен парк в Румъния за трима, 3 СПА уикенда за двама и 5 вечери в изискан ресторант са само част от наградите, които раздава най-модерният и голям търговски център в града PLOVDIV PLAZA.

За всяка направена покупка в търговски обекти на мола в периода 9-12 май 2019 г. посетителите ще може да получат стикер. При попълване на 5 стикера в специалната „5-звездна карта“ те ще имат право да участват в томболата освен за големите награди и за още много талони и ваучери за магазините на територията на PLOVDIV PLAZA.

От днес до неделя молът ще се превърне в истинска звездна арена. В първия ден на Звездомания феновете на Иво Аръков, Наум Шопов, Чоко и Петя Стоянова – Пенелопе ще могат да пазаруват заедно със своите идоли. А от 18.00 часа – да разговарят с тях на фен среща в атриума при LED екрана. Днес и утре продължава изнесеният ефир на Радио Energy, по време на който посетителите на търговския център могат да отправят своите пожелания на живо в ефира на Energy Request и да печелят награди.

В петък от 17.00 часа купонът в PLOVDIV PLAZA продължава с пълна сила с караоке шоу, с водещ Георги Енчев и награди от различни модни брандове.

Кулминацията на звездните събития в мола ще е през почивните дни. В събота от 16.00 часа започва концерт, последван от фен среща със звездите на Virginia Records – DARA, Ева Пармакова, Михаела Маринова, Йоана, 4 Magic и Pavell&Venci Venc’.

В неделя програмата е още по-интригуваща. От 11.30 часа започва детското караоке с много награди за малчуганите. След него, от 13.00 часа децата ще може да се поизцапат и сътворят най-прекрасни спомени и подаръци по време на Звездната глинена работилничка, а по-смелите каки и батковци ще имат възможност да изпробват своите умения в ходенето на кокили.

В 14.00 часа фурията Милица Гладнишка заедно с Ангел Заберски (пиано) и Борис Таслев (бас) ще отвее посетителите в "Пътешествие до центъра на сърцето", а от 15.00 часа отново на сцената при LED екрана започват Виц дуели, в които може да се включат всички шегобийци и да спечелят много награди.


Пълната програма на Звездомания

Четвъртък, 9 май

13-19 ч. Шопинг със звездите в PLOVDIV PLAZA

17-19.00 ч. Радио Energy Request – изнесен ефир на радио Енерджи на територията на PLOVDIV PLAZA (Западен атриум)


Петък, 10 май

17.00 ч. Звездно караоке шоу с Георги Енчев (Източен атриум)

17-19.00 ч. Радио Energy Request – изнесен ефир на радио Енерджи на територията на PLOVDIV PLAZA (Западен атриум)


Събота, 11 май

16.00 ч. Концерт и фен среща със звездите на Вирджиния Рекърдс – 4-часово събитие с най-нашумелите изпълнители на Вирджиния Рекърдс (Източен атриум)

Фейс пейнтинг, клоуни и много забавления за децата през целия ден.


Неделя, 12 май

11.30 ч. Детско караоке (Източен атриум)

13.00 ч. Звездна глинена работилничка (Ниво 1, Източен атриум)

13.00 ч. Училище по акробатика и ходене на кокили (Ниво 1, Западен атриум)

13.30 ч. Театър с Милица Гладнишка и "Пътешествие до центъра на сърцето" Ангел Заберски (пиано) и Борис Таслев (бас) (Източен атриум)

15.00 ч. Виц дуели (Източен атриум)

Фейс пейнтинг, клоуни и много забавления за децата през целия ден.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?