На тези зодии им се носи славата на истински ангели

Всеки би искал до себе си да има човек, който може да усети болката, която раздира душата му и да поеме част от нея. За щастие има хора, които като ангел проникват в човешкото сърце и отнемат натрупаната болка. 

Астролозите казват, че представителите на някои зодиакални знаци са в състояние да възприемат чуждите страдания като свои, но защо - на този въпрос никой не може да даде обяснение.

Те не познават чувства като завист и злоба и от все сърце се радват на чуждите достижения и успехи. Такива хора са готови да пожертват собственото си щастие заради абсолютно непознат човек, а състрадателността, която изпитват към другите, им причинява много болка.

Звездите са ги надарили с умение да отнемат негативните, както и със способността да променят живота на околните към по-добро. Никой не може да разбере за какво мислят тези хора, защото те умеят много добре да прикриват личните си емоции.

В следващите редове ще ви разкажем повече за четирите зодиакални знака, които могат лесно и просто да облекчат болката ви.

Телец

Представителите на този зодиакален знак се опитват с всички сили да се борят със злото и несправедливостта. Те никога не се примиряват със ситуация, която им е неприятна. Телецът ще се бори докрай за истината и ще защитава мнението си, без значение какво му струва. Този зодиакален знак искрено съчувства на болката на другите и е готов да даде последните си пари или пък съвет, но винаги ще помогне за решаването на проблема.

Вселената е възнаградила Телците със способността да радват непознатите. След един разговор с тях, винаги ще ви се иска да се усмихнете и да запеете. Те винаги знаят какво да кажат, за да ви стане топло и спокойно на душата.

Рак

Представители на този зодиакален знак спокойно могат да бъдат наречени самотници, но те никога не остават безразлични към проблемите на другите. На пръв поглед много хора смятат, че Раците са безчувствени и безразлични, но това далеч не е така. Ако някой ги потърси за помощ, те с голяма радост ще се притекат и никога няма да откажат съвет. 

Раците с невероятна лекота изтръгват чуждата болка. Едва след известно време те забелязват умората и лекото опустошение в душата си.

Скорпион

Най-много от всичко Скорпионът мрази лъжите и предателството. Той се бори за истината и справедливостта с всички сили. Проблемите на другите са по-важни от неговите и той рядко е в хармония със себе си. Достатъчно е просто да го погледне в очите и той веднага ще разбере какво ви мъчи и какво преживявате. Скорпионът приема чуждите проблеми прекалено лично - нещо, което някой ден може да му навреди. 

Представители на този зодиакален знак сякаш са професионални психолози. Те с лекота могат да разсеят скръбта и тъгата ви. Отличителна черта на Скорпиона е, че той поставя чуждите интереси над своите. 

Риби

Рибите мечтатели могат да се нарекат лечители на човешките души. Те лесно предразполагат събеседника си и много бързо откриват общи теми за разговор.  Всеки непознат с радост ще сподели с тях своите притеснения и преживявания, пише jenata.blitz.bg. Рибите попиват отрицателните емоции като гъба, а близки и непознати с охота им споделят болката си. Този зодиакален знак е надарен с уникална дарба - да трансформира енергията, т.е. да превръща негативите в позитиви. 

 

След един разговор с представител на зодия Риби ще се почувствате много по-добре, а вярата ви в щастливото и светло бъдеще отново ще се върне. А най-хубавото е, че получените чужди негативи не се отразяват по никакъв начин на състоянието му.   

Рибите живеят в своя малък свят и се стараят да не допускат в него никого. Те с удоволствие ще ви изслушат, ще ви помогнат с добър съвет и никога няма да си позволят да подминат чуждата болка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?