Следвайте ни

Тази страна изглежда като извадена от книжка с приказки СНИМКИ

viber icon

Ще ви представим една много богата и приказна страна, в която няма валута и език. Дори няма летище. Пейзажите на тази страна сякаш са създадени от елфи, а местните жители са богати като гноми, пише pochivkata.blitz. 

Тази страна е толкова малка, че можете да я обиколите за един ден. И общата дължина на пътищата е само 250 километра. Основният град има само пет улици. Тази страна е с много ниски данъци и няма външен дълг.

По отношение на жизнения стандарт населението на държавата заема второ място в света. И най-важното е, че няма престъпност и огради. Полицаите са по-малко сто души.В тази страна хората са пет пъти по-богати, отколкото в САЩ, Германия или Австрия.

Това е княжеството Лихтенщайн, което граничи с Австрия и Швейцария. Невъобразими и живописни места, планини с неземна красота. Чудесни села и пасящи крави и кози край пътя. Всеки жител работи в чужда компания и работи за свое удоволствие, без да се напряга. Бизнесът се развива бързо поради данъчните облекчения. Регистрирани са над 74 000 международни компании на територията на княжеството.

Високо развит ски туризъм през зимата и летни екскурзии в Алпите. Много модерни ски съоръжения от цял свят привличат туристите да посетят тази страна джудже.

Основният отрасъл на икономиката е производството.Преработка на метали, прецизно инженерство, оптика и производство на вакуумно оборудване.Но най-печелившият отрасъл в Лихтенщайн със сигурност е туризмът.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?