Следвайте ни

След нов гаф на червено! "Спаси София" поиска книжката на Тити Папазов ВИДЕО

viber icon

Активист на "Спаси София" засне как джипът на Тити Папазов минава на червено и днес! Както е известно, прочутият треньор по баскетбол е хващан непрекъснато в прегрешения, като наскоро профуча на червено на същото място, на което загина Милен Цветков.

Ето какво написаха от "Спаси София":

"Колата на Тити Папазов  отново e заснета в тежко нарушение - изпреварване на колона и ляв завой на червен светофар! Ако се окаже, че автомобилът с номер СВ 4727 АС е управлявана от него, това ще бъде поредното заснето и документирано тежко пътно нарушение, извършено от този индивид. Заради поредицата от безобразни и тежки нарушения на пътя, настояваме СДВР Столична Полиция  незабавно да отнеме книжката на Папазов и да го санкционира с глоба. Системното погазване на законите, създаването на предпоставки за сериозни пътни инциденти и застрашаването на човешки животи насред София трябва да бъде незабавно спряно и жестоко санкционирано.

Проблемът с пътната безопасност е сериозен и системен, но управляващите явно предпочитат да продължи избиването на пътя, вместо да бъдат предприети безкомпромисни мерки.
Няма и как гражданите да имаме доверие в полиция, която бие хора и системно си затваря очите за тежките нарушения по пътищата от страна на самозабравили се хора, мислещи, че са над закона. Именно този двоен стандарт изкарва хората по улиците на България вече втори месец!
 Настояваме и Йорданка Фандъкова незабавно да възложи преглед на записите от камерите на Столичната община, за които няколко пъти плащахме милиони левове, и да ги предаде на СДВР! Ако подобни действия не бъдат предприети, само ще се докаже, че хилядите монтирани камери са поредният проект, за който са усвоени милиони, без да има никаква реална полза от него.

Кметът също има задължението да гарантира реда и спокойствието и затова нейните действия ще бъдат тест за това, дали работи в полза на обществения интерес или още "едни са по-равни от други"!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Стефан

Стефан

04.09.2020 | 14:01

Този ревльо няма ли кой да го постави на мястото му?

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?