Следвайте ни

С екстремен рафтинг "Морски сговор" превзе и реката

viber icon

Сговорна дружина планина повдига. Старата поговорка важи в пълна сила за членовете на клуб "Морски сговор", които успяха да си вдигнат адреналина с екстремен спорт рафтинг по течението на река Струма. Шестима пловдивчани пориха с лодка 13-километровото трасе, а борбата им с водната стихия продължи цели три часа. 

"Традицията е всяка година да се пуснем по течението на Струма. Този път течението не беше толкова бурно. Имаше няколко критични момента със засядане, но всичко мина добре и изживяването беше превъзходно", заяви пред репортера на "Марица" Георги Димитров. Подготовката за уникалното шоу във водата било две седмици.

Следващите мероприятия на "Морски сговор" ще са международните футболни мачове в Турция и Македония. Там обаче условието е да падне карантината по границата. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (1)

Dii

Dii

12.06.2020 | 23:02

Морски сговор много адреналин? Преди 4 години водих жената и децата на този ЕКСТРЕМЕН рафтинг. Синът беше 3 (трети) клас. Какви смелчаци са тез мужици от Морски сговор, същински богатири. Толкоз адреналин, как са го чистилище от неопрените?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?