Следвайте ни

Ремонти и прах по пътя към Северното Черноморие 

viber icon

Ако пътувате към Северното Черноморие, трябва да имате здрави нерви заради пътни участъци в ремонт след Варна в посока Шабла. Необходимо ви е и повишено внимание, тъй като  въпреки ремонта движението е в двете посоки, буквално ще се разминавате с пътно строителните машини и работници. Участъкът е сигнализиран. Има и облаци прахоляк, така че ако сте минали през автомивка няма да стигнете с чиста кола. 

Трасето се изравя до легло, за да се постави нова настилка, така че поне 4-5 км ще се движите по коларски път. 

Според информация на областното пътно управление във Варна, ремонтите дейности в участъка  Слънчево – областния център от км 416+000 до км 422+000 трябва да приключат до 13 т.м. Тъй като пътищата в района са в доста лошо състояние, вероятно след тази дата машини ще налазят  следващ участък. Не е ясно защо по време на активния летен сезон и бързо увеличаващия се трафик от Румъния към Гърция трябва да се правят подобни ремонти. 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?