Следвайте ни

Как за 10 долара да си купите курорт на Карибите

viber icon

Луксозен курорт в Карибския басейн може да е ваш само срещу 10 долара. Приказното местенце се намира в панамския град Бокас дел Торо, само на 40 минути със самолет от столицата Панама.


Курортът е разположен на площ от над 8 декара и граничи от едната страна с Карибско море, а от другата страна – с дъждовна гора. Той разполага с 24 легла за настаняване и е доста предпочитано място от младоженци, семейства и хора, практикуващи йога, пише nova.bg.


Красивият имот е единствената награда в лотарийна игра, билетите за която струват само 10 долара. Лотарията ще продължи между 12 и 20 седмици, а организаторите й са си поставили за цел да успеят да съберат от билети 2 650 000 долара.


За да спечелят голямата награда, участниците трябва да си купят поне един билет за 10 долара и да покажат добри умения в играта „Открий топката” - организаторите ще им покажат изображение от спорт, включващ топка, а те ще трябва да предположат къде на изображението е най-подходящо да бъде поставена "топката".


Освен собственост върху курорта, победителят ще получи и 50 000 долара, за да може безпроблемно да поеме управлението на красивото местенце за настаняване.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?