Подай сигнал

На йога с Ищар преди концерта в Пловдив

Изпълнителката на "Евкалиптова гора" ще загрее за шоуто с асани и медитация

Култура

от Иван Кирев 801 прегледа 0

Световната музикална звезда Ищар ще практикува йога на 23 ноември в зала С.И.Л.А., ден преди концерта си в града под тепетата. Изпълнителката е запленена по медитацията и откликнала с удоволствие на поканата на домакините да се включи в заниманието.

Час и половина ще продължи събитието, а желаещите да подишат до Ищар и да направят някоя асана под ръководството на професионален инструктор, ще трябва да платят вход от 25 лева. През 120-те минути певицата ще показва упражнения и ще изпее няколко песни. Една от мелодиите - „Не забравям нищо“, ще потопи участниците дълбоко в символиката за единство, безкрайност и съвършенство.

Певицата ще поговори с всички участници в йога кръга и ще раздава автографи след приключване на практиката. Водещ йога инструктор ще е Мария Папаянопол. Участниците в шоуто трябва да бъдат с удобно облекло и да си носят йога постелка. Програмата е подходяща за всички нива на практикуващи, дори и за начинаещи.

Все още има билети за концерта в зала С.И.Л.А. на 24 ноември. Ищар се завръща в Пловдив след 7 години. Тя ще отпразнува 20-годишнината си на сцената. Изпълнителката ще се появи на сцената с бенд от 12 музиканти и ще покаже още веднъж на българската публика, че напълно заслужава определението „Кралица на етно музиката“.

Коментари