Мъжът, открил труповете в Негован, проговори и направи зловещи разкрития

Разследването по случая Негован буксува. Шести ден самоличността на двете жертви и техният екзекутор остава тайна за криминалистите.

Ето какво разказва мъжът, открил труповете, цитиран от bTV.

В събота Иван отива за риба на водоема в Негован. Придружава го приятелката му. Не са сами край водата, за риба са дошли още хора. Привечер мъжът се натъква на зловещата находка.

„Само един череп видях и това беше на брега. На човек, то си личи. звъннах на полицията”, спомня си Иван. 

Въпреки че не е единствен свидетел, само Иван изчаква полицаите на мястото, защото всички си тръгнали след обаждането в МВР, разказва той и допълва, че на водоема е имало рибари и от село Негован, но всички са напуснали мястото след подаването на сигнала.

Засега само три сигнала от граждани са постъпили в полицията, а проверката им не е дала резултат. Преди ден разследващите пуснаха снимки на дрехите на жертвите с молба, ако някой ги разпознае, да подаде сигнал.


Снимка: btvnovinite.bg

Междувременно част от назначените експертизи са готови. Ясно е засега, че убитите не са били роднини. Възможно е обаче да са съпруг и съпруга, смятат криминалистите.

Търсенето е насочено основно в райони близки до Негован. Проверява се за невзети пенсии, както и неплатени от месеци домашни сметки.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?